dilluns, 24 de setembre del 2007

La justícia espanyola vol identificar a tots els cremadors de fotocòpies amb el rostre borbònic

El ressò mediàtic que ha tingut la crema de fotografies del rei borbó i de la seva consort a Girona ha sorprès tothom. L'encausament del banyolí Jaume Roura ha arribat al punt de fer-lo declarar davant de l'Audiencia Nacional per un delicte d'injúries al rei.

Com a resposta a diferents poblacions catalanes s'han cremat més fotocòpies amb el rostre borbònic. Amb aquest gest de desobediència civil, hom esperaria que la judicatura espanyola es rendís, i deixés pas a alguna maniobra de rentat de cervell per fer que, finalment, el 105% de la població catalana declari que s'estima molt al "sucesor a título de rey".

La maniobra de rentat de cervell arribarà. Però, de mentre, el jutge Grande-Marlaska, l'home del tàndem Zapatero-Garzón a la Audiencia Nacional, demana ara a Mossos d'Esquadra i Policía Nacional que identifiquin a tots els cremadors. Això són un centenar i, abans que acabi el mes de setembre, podrien arribar a un miler. Ja ens veiem el "Macrojudici contra els Cremadors de Fotocòpies amb el Rostre Borbònic" (MCFRB).

Però sabem perfectament en mans de qui són els Mossos d'Esquadra i la Policía Nacional. Els primers depenen de la Generalitat i de la conselleria encapçalada per un dirigent d'Iniciativa per Catalunya-Verds. Els segons dependen de la Delegació del Govern, organisme que, a més de servir fidelment els interessos de la Fraternitat (Bratva), resta sota el control del PSOE de Zapatero-Montilla. O sigui que preparem-nos per l'elaboració de llistes intel·ligents de CFRB i de les consegüents extorsions policiaco-judicials. Amb la llei a la mà, aquesta horda mafiosa pot amenaçar d'engarjolar qui vulgui.

L'estratègia del MCFRB, però, s'estavellarà si tothom s'uneix a la Campanya Jo També Sóc Antimonàrquic/a.