dissabte, 15 de maig del 2010

Esplugues Decideix comença el vot fedetari

Si fa just una setmana arrencava el vot anticipat a Can Vidalet, amb el primer punt mòbil, ahir a l'Avenç s'inaugurava la primera sessió de formació per als fedetaris que seran encarregats de recollir vots de forma personalitzada. L'objectiu, d'una modalitat i de l'altra, és donar la possibilitat de votar per diferents canals, bo i garantint sempre la transparència del procés.

El fedetari, com la resta de voluntaris, té també una funció de difondre la consulta sobre la independència de la nació catalana. Es tracta de recordar les tres opcions de vot (SÍ, NO, en BLANC), que per votar-hi només cal tindre més de 16 anys i certificar l'empadronament a Esplugues. Que, per fer-ho, n'hi ha prou amb el DNI, el Passaport o amb el NIE, que només cal complementar amb el certificat si en aquell document no s'indica com a lloc de residència Esplugues de Llobregat. Que, per votar, només es pren com a única dada personal aquest número d'identificació, i això per tal de certificar que per a cada persona només hi haurà un vot vàlid.

Si voleu votar des del vostre domicili, només caldrà que us poseu en contacte amb Esplugues Decideix, i un fedetari us contactarà per quedar un dia i un hora.

No hi ha cap excusa per no votar-hi!

El 20 de juny, doncs, serà dia de recompte de vots anticipats i de vots presencials. I no només a Esplugues, sinó també a Sant Feliu, a Cornellà i a Sant Boi.