dimecres, 21 de desembre del 2005

Les mentides de Bush i les de Zapatero

L'experiència històrica ha demostrat abastament com la via de l'autonomia, lluny de conduir a la independència, condueix el nostre país a la divisió i a la subalternitat més descarades. Tot i amb tot, sempre hi ha qui aspira a una solució miraculosa. Aquesta era l'atitud dels qui confiaren en el PSC-PSOE i en José Luís Rodríguez-Zapatero, quan el dirigent socialdemòcrata lleonès pronuncià el compromís d'aprovar un nou Estatut tal com surtís de Catalunya. Un compromís que ha incomplert, com mostren les esmenes que avui farà públiques al Congreso de los Diputados.
Les mentides de Zapatero, però, no reben la mateixa hostilitat que les mentides de Bush, Blair (Bliar) o Aznar, per part de la premsa "esquerranosa". Aznar fou enderrocat electoralment per una mentida pietosa: dir que l'atemptat de Madrid era obra d'ETA. Segurament aquesta mentida era especialment greu si considerem que la mateixa premsa considera descaradament que els "bons musulmans" tenen més drets a matar castellans que no els "terroristes-basquistes".
El més curiós de tot plegat és veure la colla d'aprofitats que governen el Principat. Ens ofegaren amb propaganda estatutària (autobus inclòs) per dir-nos que tindríem dret a la felicitat. I ara que ens retallen aquest dret no diuen ni mu. I quan arribi l'Estatut retallat el faran aprovar com ja va fer Macià el 1932.

Notícia.