dimecres, 6 d’agost del 2008

Paris Hilton for President

See more Paris Hilton videos at Funny or Die


Aquesta és la resposta previsible a aquest malaurat vídeo de John McCain:



La relliscada de la Campanya de McCain no és pas més greu que l'ús forassenyat que Hillary Clinton va fer del repositori de Getty Images. De la mateixa manera que no és correcte emprar la imatge d'algú que no coneixem, donant-lo per "Anònim", tampoc no és gaire indicat emprar la imatge de cap persona com a evocació proverbial. Per exemple, les imatges i la pròpia vida de Spears i Hilton evoquen allò que se'n diu les "trash divas" o "trash celebrities". Però Hilton en aquesta ocasió tenia quelcom aferrar-se: els 4000 € que els seus pares van donar a la campanya d'en McCain. Que els Hilton et donin 4000 € és ja com si t'haguessin clavat una escopinada, però si, a més, se'ls provoca... Res, res, que Paris Hilton excava un nou solc en la Red America per generar més Obamacans i Obamacons. La "religious right", mentrestant, menysprea per igual el 'maverick senator' que la 'Hungarian whore'... Orfes en la cursa presidencial sense en Huckabee, a la dreta religiosa no li queda més que esperar que la Rapture arribi abans del proper 20 de gener.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

N'he sentit alguna cosa a les notícies, d'aquest vídeo, prò és que em fa mandra veure'l perquè trobo que aquesta nena és força estúpida.

Com he sentit que ella diu al seu vídeo: no és política, prò està bona... Precisament per això potser més val que tanqui la boca, oi?

DL ha dit...

Ni està tan bona ni deu ser tan estúpida. Suposo que agrada perquè és lletjota de cara. En tot cas, els paios de la campanya d'en McCain pensaven que era un pur objecte. I sí, ho és, però un objecte envoltat d'assessors que han explotat l'afer.

Missatges buits, els d'Obama, Hilton i McCain. Parlen de trobar alternatives al "foreign oil" mentre esperen asseguts. No és gaire concebible "voler" conservar el sistema econòmic vigent (i ja no diguem engrandir-lo) si el petroli continua tan car com ara. El que fa gràcia és que McCain, Obama i Hilton coincideixen tots en què la prioritat són "more jobs". Allò de les "cut taxes" passa a un segon termini: perquè sense "jobs" ningú no guanya prou per començar a pagar "taxes".