dissabte, 9 d’octubre del 2010

La II Marxa contra l’atur i la precarietat arriba a la Plaça de Sant Jaume


La II Marxa recorria avui el darrer tram, des de Santa Coloma de Gramenet fins a Barcelona, tot passant per Sant Andreu del Palomar i per Sant Martí de Provençals. Després de marxar per la Gran Via, s’ha girat per Pau Claris, i s’ha arribat a la Plaça Urquinaona, a les 12h, on els esperava una concentració de rebuda. Tot seguit, ha arrencat una manifestació Laietana avall fins a la Plaça de Sant Jaume.

Una delegació de la II Marxa ha estat rebuda a la seu municipal per un “càrrec de confiança” del batlle Hereu. A l’altra banda de la Plaça, ni això. Les portes de la Generalitat han estat tancades i barrades a la II Marxa. La història es repeteix. El 1996, era el batlle Montilla qui no rebia la I Marxa contra l’atur, llavors com a batlle de Cornellà de Llobregat. Catorze anys després, tots els grups municipals de Cornellà van reunir-se dilluns amb una delegació de la II Marxa. I avui, ha estat Montilla qui tenia, com llavors, altra feina.

És clar que els organitzadors de la II Marxa són conscients que els principals destinataris de les reivindicacions són els propis treballadors, amb feina o sense. Només una mobilització sostinguda, àmplia i constant, pot fer realitat les reivindicacions de repartir la riquesa i de repartir l’esforç d’aconseguir-la.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Apply 2 to 3 inches of mulch over the plants root system once
all foliage is removed and discarded. Cypress mulch has organic compounds that are allelopathic.
The less competition, the better off your plants will be.


Also visit my website: mulching