dissabte, 1 de març del 2008

Minut a minut... la independència?

Diu Ariel Gerondi, que entén d'aquestes coses, que la independència de Catalunya arribarà sense que fem res. Una visió crítica de l'independentisme potser diria que arribarà si els independentistes no tornen a pifiar-la.

Potser en aquesta línia de pensament cal interpretar l'anunci amb el que ens delecta en Joan Ridao. Mig minut de tele costa un ou, però si és un espai gratuït hi ha més marge de maniobra (paga el contribuent, que diríem, és a dir el treball dels contribuents cutres i dels explotats pels contribuents més enlairats). Així Ridao i els seus assessors gasten 25 dels 30 segons en posar un rellotge que fa compte enrera cap a la independència.

No posen data, és clar. El 2014 era la data manegada pels independentistes hereus dels anys 1980. Però el 2014 és en aquest sexenni... Alexandre Deulofeu, diuen els cabal·listes, pronosticava un any 2029 per a la reunificació. Ja vam parlar fa unes setmanes d'universos paral·lels on Catalunya és independent en algun moment del segle XXI.

D'altra banda, al redòs de la independència de Kosovë, del neo-imperialisme rus i de l'eurabització, uns altres ens dibuixen aquest mapa d'Europa del 2067:


Catalunya s'integra al Dar el-Islam, però fins i tot en aquestes circumstàncies el Xarq-al-Andalus no pot presentar-se com a emirat independent. Quina ràbia!!!

Vist el mapa haurem de dir: l'autonomia islàmica que ens cal és la de Portugal!!!