divendres, 30 d’octubre del 2009

Si llegim targes de presentació com aquesta...

A. H., Regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Just Desvern. - 1ª Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Just Desvern. - Presidenta de PROMUSA. - Presidenta de PROECSA. - Gerent del Consorci de la Colònia Güell. - Consellera del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat de la Diputació de Barcelona. - Consellera de Foment de Ciutat Vella de la Diputació de Barcelona. - Consellera del Tunel del Cadí, Concessionària S.A. - Consellera de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Viària. - Consellera del Barri de la Mina. - Delegada de l’Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona. - Consellera de la Caixa. - Consellera del Consell Comarcal del Baix Llobregat. - Vocal del Consorci Sanitari Integral. - Vocal de la Fundació Caviga. - Consellera de l’Àrea de Salut de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Ens sona a les titulacions que gastaven els reis:

(Per exemple: Felip I d'Aragó i II de Castella:) Jo, En Felip, per la gràcia de Déu, rei de Castella, de Lleó, d'Aragó, de les dues Sicílies, de Jerusalem, de Portugal, de Navarra, de Granada, de Toledo, de València, de Galícia, de Mallorca, de Sevilla, de Sardenya, de Còrdova, de Còrsega, de Múrcia, de Jaén, dels Algarves, de les illes de Canària, de les Índies Orientals i Occidentals, illes i terra ferma de la Mar Oceana, arxiduc d'Àustria, duc de Borgonya, de Brabant i Milà, comte d'Habsburg, de Flandes, de Tirol, de Barcelona, senyor de Biscaia, i de Molina, etc.

El post l'anava a continuar amb un lligam a Llibertat.cat i a Entrebastidors.info. Però, misteriosament, el .doc on preparava el post s'ha tancat catastròficament. Amb els rifenyos no s'hi juga.