divendres, 28 de setembre de 2007

La repressió no ens tallarà mai les ales (29 de setembre; Barcelona: Plaça Universitat, a les 17.00h)

[L'ofensiva judicialitzadora dels darrers dies contra les protestes anti-borbòniques que han tingut lloc en diferents localitats catalanes, amb extorsió a la premsa inclosa, no ha quedat sense resposta. Es multipliquen els actes de solidaritat i suport amb els encausats (triats, sovint, de forma arbitrària).]

LA REPRESSIÓ MAI ENS TALLARÀ LES ALES
(Volum II)

Van ser el kubotan, les tres hores segrestades el passat 17 de juny, les dues sentències contràries a Interior donant la raó a V de Vivienda per haver coartat la llibertat de manifestació... i molts altres casos anterior i també recents, com a Girona el passat dissabte quan, per protestar per l'inici de diligències per part de l'Audiència Nacional per la crema de fotografies de la família reial, els Mossos d'Esquadra van intentar tancar la plaça del Vi impedint el lliure excercici de la manifestació, expressió i opinió.

Ens sobren motius.

ENS CAL LA PARTICIPACIÓ DE TOTES I TOTS!

Fes córrer el cartell, explica què està passant amb els Mossos i la repressió política, anima a tothom a venir i a participar el proper dia 29 de setembre a la manifestació de Barcelona.

Dissabte, 29 de setembre, a les 17h, a la plaça Universitat de Barcelona.

Contra la repressió!
Per la llibertat de manifestació!

Alerta Solidària, Assemblea Antirepressiva de Mataró, Assemblea Antirepressiva de Ponent, Grup de suport al Jove de Torà, Coordinadora Antirepressiva de Gràcia, Rescat, Solidaritat Antirepressiva de Terrassa, Assemblea de Suport a Núria Pòrtulas, Assemblea de Suport 4F, Comissió Antirepressiva de Sants.

Cap comentari: