dimecres, 17 de febrer del 2010

6 març, 11 al matí: Assemblea de presentació d'Esplugues Decideix

El Papiol va celebrar la Consulta sobre la Independència de la Nació Catalana el passat 13 de desembre. El diumenge 28 de febrer (queden 11 dies), serà el torn de Molins de Rei. I el 25 d'abril de Sant Just Desvern.

I Esplugues? L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat fou pioner (la mateixa setmana després de la consulta d'Arenys, del 13 de setembre) en refusar (amb els únics vots favorables de CiU i ERC) una moció de suport a la realització d'una consulta sobre la independència.

Ara bé, l'experiència de molts municipis del 13-D, del 28-F i del 25-A, és que, amb moció o sense, la qüestió cabdal és la implicació d'un bon nombre de voluntaris i la complicitat i entesa d'una bona part de les entitats de tota mena del municipi.

El dissabte 6 de març és, doncs, una data clau per decidir. A les 11 del matí, en un lloc per concretar, es farà una Assemblea popular de presentació/inauguració d'Esplugues Decideix. Serà el punt de partida necessari per organitzar la consulta a Esplugues, bastir les comissions que s'encarregaren dels diferents aspectes organitzatius i iniciar una campanya que durà a l'èxit de la convocatòria. Serà el moment també de decidir moltes coses. Com per exemple, la data de la consulta. El 20 de juny ha estat proposada com a quarta data per la Coordinadora Nacional de les Consultes.

Més informació al blog Esplugues Decideix.