divendres, 15 de gener del 2010

Molins de Rei acull el Consell Plenari de la Coordinadora de la Consulta sobre la Independència

De la mateixa manera que ho va ser Papiol el passat 13 de desembre, Molins de Rei serà la capital del Baix Llobregat el proper 28 de febrer, en celebrar-se la Consulta sobre la Independència de la Nació Catalana. Bé, de fet, en serà una de les capitals. La capital de la riba esquerra. Perquè a la riba dreta, Torrelles farà també la consulta en aquella data.

De moment, però, serà Molins qui acollirà el Consell Plenari del mes de gener. Ho farà demà, a les 11 del matí. Entre els punts més destacats hi ha el debat sobre l’organització territorial de la Coordinadora Nacional. La clau organitzativa consisteix en el fet de no perdre el fil, de no desfer la feina assolida en els 168 municipis on s’han celebrat les consultes.

També en l’horitzó es reserva un diumenge de juny per fer una quarta jornada concentrada de consultes. Sant Just Desvern i Castelldefels prendran el testimoni de Molins i de Torrelles el proper 25 d’abril. En d’altres poblacions del Baix Llobregat comencen els contactes, es creen plataformes, es prepara l’exercici de l’autodeterminació del nostre poble.

Les consultes_sobre_la_independència.xls