dijous, 21 de gener del 2010

Darrer cap de setmana de gener: Fòrum Social Català-2010

El proper cap de setmana tindran lloc una sèrie d’activitats de promoció de la convocatòria del FSC-2010 (Horta del Guinardó, Pla de Besòs, Badalona, Sabadell, Girona), el dijous vinent hi haurà manifestació (“Contra l’Europa de l’atur i la precarietat, repartim el treball i la riquesa”, 19h a Jardinets de Gràcia, 28/01), i el darrer cap de setmana de gener, els dies 30 i 31, es faran les activitats pròpiament dites d’aquesta trobada de moviments socials i lluites populars. Com és habitual, les activitats es faran en l’edifici Elies Rogent de la Universitat de Barcelona (Plaça Universitat). Per una d’aquelles casualitats, també el dissabte 30 hi ha convocada, a les 18h, en la mateixa Plaça Universitat, una manifestació contra la pujada abusiva del preu dels transports públics de Barcelona.

De seminaris i tallers n’hi ha per tots els gustos (programa en .pdf). Podem, però, fer una selecció:
- “El jovent treballador català, davant la crisi capitalista: organitzem-nos per construir l’alternativa”, a càrrec de la CAJEI, Maulets i l’Espai Jove de la Intersindical-CSC. Aquestes organitzacions de joves participen en l’impuls també de la campanya “Contra la nostra crisi endèmica, el jovent encapçalem la revolta!”.
- “Socialisme: l’alternativa per a un món en crisi”, a càrrec d’En Lucha, Maulets i Revolta Global.
- “Sobre l’autodeterminació”, a càrrec d’Endavant, Maulets i CAJEI.
- “Per un Mediterrani de la pau, la justícia social i la sostenibilitat: contra la Cimera Euromediterrània”, a càrrec de la Plataforma Aturem la Guerra i de la Campanya Contra l’Europa del Capital, la Crisi i la Guerra.
- “De lo global a lo local: el canvi climàtic i la defensa del territori”, a càrrec de El Clima No Està en Venda.
- “Crisi i territori: conseqüències de la crisi sobre el territori i alternatives en el context rural”, a càrrec de Jóvens de les Terres de l’Ebre i de Maulets.
- “Municipalisme i lluita social: debat sobre la participació com a via de transformació social”, a càrrec d’Endavant, En Lucha, Revolta Global, Gent de Gramenet, entre d’altres.
- “Mediació i sistema d’organització del poble com a vehicles de democràcia participativa”, a càrrec de la Fundació Randa i de la Fundació pel Desenvolupament Comunitari (FDC).
- “Internet i el món digital: drets, llibertats, oportunitats i negocis”, a càrrec de Pangea i de l’Entesa pel Decreixement.
- “Mitjans al servei de la societat”, a càrrec del Setmanari la Directa.
- “Qui vigila els que vigilen el poder? L’observació crítica dels mitjans”, a càrrec del Grup de Periodistes Ramon Barnils.
- “Alternatives a la desmemòria: donem veu a la denúncia”, a càrrec de la Fundació Andreu Nin i de la CGT
- “Globalització i catàstrofe lingüística”, a càrrec de l’Associació Catalana d’Esperanto.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello!
You may probably be very interested to know how one can make real money on investments.
There is no initial capital needed.
You may commense to get income with a sum that usually is spent
for daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one project for several years,
and I'll be glad to let you know my secrets at my blog.

Please visit blog and send me private message to get the info.

P.S. I make 1000-2000 per day now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

DL ha dit...

M'agrada aquesta mostra de tarabasteig: alimentació diària (daily food) per 20-100 dòlars. I, mentrestant, en Thilo Sarrazin (SPD) ens diu que a Alemanya en tenim prou amb 4 € diaris!!!

Anònim ha dit...

Just wanted to say hello someplace. Found [url=http://www.google.com/ncr]you guys through google[/url]. Hope to contribute more soon!
-Spoodiaodori