dilluns, 10 de maig del 2010

Esplugues Decideix comença el vot anticipat


Aquest cap de setmana s'ha inaugurat la campanya del vot anticipat a Esplugues de Llobregat al referèndum sobre la independència de la nació catalana. El vot anticipat vol donar l'oportunitat de participar a aquelles persones que compten de no ser-hi a Esplugues el 20 de juny o que, per qualsevol altre motiu, s'estimen més de fer-ho ara per allò de feina feta no fa destorb.
El dijous 13 de juny, a l'Associació de Veïns de Finestrelles tindrà lloc un debat (a les 21h) amb la participació de les diverses forces polítiques amb representació consistorial (PSC-PSOE, PP, ICV-EUiA, CiU i ERC), que podran dir-hi la seva sobre les consultes populars. I divendres 14 de juny (a les 19,30h), l'Avenç acollirà una jornada de formació al voluntariat: fedetaris del vot anticipat, voluntaris de les meses del 20 de juny, difusió d'activitats, etc.
El 9 de maig també va ser una nova jornada oficial per al referèndum. I és que la Sentiu de Sió (Noguera) convocava la consulta per aquesta data, per tal de coincidir amb la festa major. Dels 471 veïns, van votar-hi 163 (34,6%). En total 145 persones (31% del cens) van donar el seu suport a la independència. La votació es va celebrar en una sala del Col·legi Públic de la Guardiola.
Ja som més a prop també del 30 de maig, el dia de la consulta a Sabadell.