dijous, 25 de juny del 2009

Quan no troben paraules per defensar-se, denuncien

- Hom pensa que una Fundació en Defensa de la Nació Espanyola podria fer moltes coses
- Gràcies
- DENAES

DENAES és el nom d'una Fundació en Defensa de la Nació Espanyola. Podrien dedicar-se a promoure la truita de patates (truita espanyola) per comptes de la vulga truita francesa. O podrien dedicar-se a la commemoració de la grip espanyola de 1918 que sí era una grip de veritat i no com la martingala que han muntat ara per la "grip nova" que ni és nova ni és grip ni és res. També podrien fer costat al ministre Corbacho en la seva lluita per "llocs de treball espanyols". O podrien dedicar-se a fer campanyes als casinos de Mònaco, Reno o Las Vegas en pro de la introducció de la baralla espanyola. És un fet conegut, que clama al cel, que la baralla espanyola en bona part de l'Hemisferi Occidental s'identifica amb el tarot i altres pràctiques de mal veure. Vet ací una línia de treball per la Fundació.
- Gràcies
- DENAES

Ves per on, però, que una Fundació en Defensa de la Nació Espanyola no pot ser altra cosa que una Fundació en Atac de la Nació Catalana. Una opció legítima, certament. Podrien fer campanyes pedagògiques de reciclatge, per exemple: un espanyolisme de rostre humà, com si diguessin. No. La Fundació DENAES s'estima més la contundència i per això denuncia als tribunals les coses que no li agraden. Té l'avantatge de jugar en camp propi: el sistema polític de la nació espanyola es caracteritza per il·legalitzar les coses que no li agraden.

Per això aquests DENAES han denunciat l'Entitat Pro-Seleccions Esportives Basques (ESAIT) i Catalunya Acció per "instigar" la xiulada a l'himne espanyol que va fer el Mestalla en el partit de la Copa del Rei [espanyol] del mes passat. DENAES ja ha dit que respecta als xiuladors i que no els denuncia. Però sí denuncia als instigadors. Van repartir xiulets els instigadors? Que no tenen els bascos i els catalans prou raons per xiular? Potser sí en tenen prou, les mateixes raons que porten a xiular la Marsellesa en partits a l'estat francès per part d'altres grups ètnics "oblidats". Els DENAES recorden a l'Ali Khamenei: es pensen que el Twitter té un efecte hipnòtic i mou milions de masses a voluntat d'una petita colla d'instigadors.

A més, he estat repassant les imatges que va oferir TVE del partit, concretament les de l'himne, i en cap moment he sentit xiulets. Aquests de la DENAES deuen tenir orella de tísic.